© 2014 - 2018, Blackjackguiden.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Blackjackguiden.no - Din guide til å spille og vinne på blackjack!
Les mer her
Lese mer om Blackjack?
Vi skriver hele tiden om noe nytt, ved å klikke linken under vil du se en oversikt over tidligere artikler som har blitt skrevet.

>> Klikk her for å se artikkel oversikt.

Kontakt oss
Om oss
Mest populære konkurranser
Konkurranse Guide
Konkurranse Guide
NYHET! Norges første hullkrone
Annonseplass
Historien Blackjack
Les den spennende historien til blackjack

Blackjack regler
Usikker på reglene? les reglene her.

Hvordan spille?
Les om hvordan man spiller blackjack.

Blackjack tips
Uerfaren blackjack spiller? Få tips av her

Nyeste artikler
Blackjack tips
Å spille Blackjack er definitivt underholdende, men dersom man ikke har noen plan eller strategi for spillingen, så vil man alltid gå i minus. Som i alle kortspill så er naturligvis flaks innblandet, men i Blackjack dreier det seg minst like mye om strategi og det å holde hodet kaldt.

Derfor er vårt beste Blackjack tips at man lager seg en strategi for innsatsene sine. Du kan nemlig spille optimalt og vinne ofte, men dersom du ikke har en plan for hvordan du skal plassere innsatsene dine, så vil du uansett gå i minus. Det finnes flere innsatsstrategier for Blackjack som du kan lese deg opp på, men den enkleste er en klassisk dobling.

Det betyr at du har en enhet som utgangspunkt, la oss si 25 kroner. Dette satser du fra starten av, og hver gang du vinner, så dobler du enheten. Vinner du to ganger på rad, så vil tredje innsats være 100. Du vinner også denne gangen, men sier de fornøyd med gevinsten, og går tilbake til grunnenheten (25 kroner). Og det var lurt – for neste hånd tapte du! Det er et grunnleggende tips som gjør Blackjack-spillingen langt mer hyggelig.