© 2014 - 2018, Blackjackguiden.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Blackjackguiden.no - Din guide til å spille og vinne på blackjack!
Les mer her
Lese mer om Blackjack?
Vi skriver hele tiden om noe nytt, ved å klikke linken under vil du se en oversikt over tidligere artikler som har blitt skrevet.

>> Klikk her for å se artikkel oversikt.

Kontakt oss
Om oss
Mest populære konkurranser
Konkurranse Guide
Konkurranse Guide
NYHET! Norges første hullkrone
Annonseplass
Historien Blackjack
Les den spennende historien til blackjack

Blackjack regler
Usikker på reglene? les reglene her.

Hvordan spille?
Les om hvordan man spiller blackjack.

Blackjack tips
Uerfaren blackjack spiller? Få tips av her

Nyeste artikler
Hvordan spiller man Blackjack?
Blackjack er et av tidenes mest populære casinospill, som er så enkelt at det kan spilles av alle og enhver. Men samtidig er det vanskelig å mestre, noe som gjør det svært spennende! Utgangspunktet i Blackjack er å få en høyere poengsum på kortene enn dealeren, uten å gå over poengsummen 21.

I Blackjack får man utdelt to kort, med den synlige siden opp. Dealeren får det samme, men kun ett kort syns. Basert på dette så skal du vurdere om du vil ha flere kort eller ei, med utgangspunkt i det vi nevnte ovenfor. Hvert bildekort er verdt 10 poeng, mens de andre kortene er verdt sin verdi. Ess er verdt 11 eller 1, alt etter hva du behøver.

Har du mindre enn eller 11 totalt på de første to kortene, så trekker man som regel flere kort. Har man høyere, så kan det ofte være lurt å stå og satse på at dealeren går over. Får man summen 21 på de to første kortene, så har man fått Blackjack. Det er det optimale og gir en større utbetaling, og det kan ikke slås med mindre dealeren også har fått Blackjack.

Så enkelt er det egentlig – lykke til!